Όπως είχε προαναγγείλει από τις 24 Δεκεμβρίου η «δσπορ», η ομάδα του Ακουσίλαου βρισκόταν μία ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου μεσοαμυντικού Κώστα Τσουβαλά από τον Φοίβο και του 16χρονου τερματοφύλακα Στάθη Μαριτσενού από το Αρένα, καθώς ο σύλλογος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί τους.
Τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με την διοίκηση των «πρασίνων» όπου διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τους Μαριτσενό και Τσουκαλά να υπογράφουν την έναρξη τις συνεργασίας τους, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του Κώστα Ζουρούδη.
Πλέον, οι Φανενοί έχουν ενισχυθεί με τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, καθώς πριν από την απόκτηση του Τσουκαλά και Μαριτσενού είχαν προηγηθεί η μετεγγραφές των Θωμά Σαρίκου και Μιχάλη Κώστα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν σε άλλη κίνηση στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του νεαρού τεχνικού, καθώς θεωρούν ότι έχει τις απαραίτητες λύσεις σε όλες τις θέσεις, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ