Τοπικές Ειδήσεις

Εγκληση για τα απίθανα επεισόδια βίας σε συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου

Ενώπιον του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου με έγκληση κατά του κ. Θαρρενού Τσούλλου προσέφυγαν ο χωρικός αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου, Ιαλυσού και Καλλιθέας κ. Γιώργος Πατσάης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψίνθου κ. Βασίλης Κωστομοίρης.

Στην έγκλησή τους υποστηρίζουν τα ακόλουθα:
«Στην Ψίνθο χθες 16 Ιουλίου έτους 2021 έλαβε χώρα συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ψίνθου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Ψίνθου και ώρα 20:00 κατόπιν της υπ΄ αρ. 7/33645/12-07-2021 πρόσκλησης από ορθή επανάληψη του Προέδρου Ψίνθου δευτέρου εξ ημών, με θέμα της συνεδρίασης την υπό κατασκευή μονάδα αποθήκευσης και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων οικοδομών στη διασταύρωση Ψίνθου-Αφάντου-Καλυθιών.
Η συνεδρίαση έγινε μετά από αίτημα των συμβούλων της μειοψηφίας, οι οποίοι δεν προσήλθαν και η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη χωροθέτηση της μονάδας ΑΕΚΚ και ασφαλτομίγματος στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και ήταν παρόντες εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι κ.κ. Ευστρατίου Χρήστος, αντιπεριφερειάρχης, Νικολής Νίκος, Λόγγος Εμ, ο εντεταλμένος σύμβουλος παραλιών Καρίκης Κων/νος, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΤΕΡΨΙΣ Ψίνθου και η κ Μπρόκου Δικαία, στην πορεία προσήλθαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιατρίδης Ιωάννης και Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης, αποχωρήσαμε από την αίθουσα και μεταβήκαμε στον εξωτερικό χώρο του σχολείου -που απέχει περί τα 30 μέτρα από την αίθουσα που έλαβε χώρα η συνεδρίαση. Ο δεύτερος από εμάς – εγκαλών αποχώρησε και κατευθυνόμενος προς την πλατεία του χωριού με το Ι.Χ. όχημά του, απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τον ΤΣΟΥΛΛΟ ΘΑΡΡΕΝΟ – εγκαλούμενο, ο οποίος σημειωτέον δεν παρευρίσκετο στη συνεδρίαση, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του δευτέρου από εμάς – εγκαλούντα εμποδίζοντας την διέλευσή του, άνοιξε βιαίως την πόρτα του οχήματος του δεύτερου από εμάς – εγκαλούντα και απρόκλητα χωρίς καμία εξήγηση τον γρονθοκόπησε στο αυτί με αποτέλεσμα να χρήζει εξέτασης από ΩΡΛ και στην συνέχεια τον χαστούκισε επανειλημμένως στο πρόσωπο.
Οι ανωτέρω αξιόποινες πράξεις του εγκαλουμένου είχαν ως αποτέλεσμα να αισθανθεί ο δεύτερος εγκαλών αδιαθεσία και να εξεταστεί από το καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Σημειωτέον ότι ο εγκαλούμενος γνώριζε ότι ο δεύτερος εξ ημών εγκαλών είχε καρδιακά προβλήματα στο παρελθόν και τα οποία προκλητικά αγνόησε.
Όλα τα ανωτέρω πραγματοποιήθηκαν σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δίχως να υφίστατο κάποια αιτία ή κάποιο προηγούμενο γεγονός που να έλαβε χώρα χθες και το οποίο να είχε οξύνει τις μεταξύ τους σχέσεις.
Ο δεύτερος εξ ημών από την ταραχή και τον τρόμο του που όλως αιφνιδίως βρέθηκε να γρονθοκοπείται εντός του οχήματός του, δεν εδύνατο να αντιδράσει. Κατόπιν των ανωτέρω επενέβη ο Ελευθέριος Ελευθερίου του Ευσταθίου που βρισκόταν στον ίδιο χώρο, ο οποίος απομάκρυνε τον εγκαλούμενο και κατάφερε να ελευθερώσει τον δεύτερο εγκαλούντα. Σημειωτέον ότι ο εγκαλούμενος αποτελεί μέλος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ψίνθου και δεν είχε προσέλθει στο χώρο της συνεδρίασης, την οποία ο ίδιος αιτήθηκε να υλοποιηθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μειοψηφίας κ.κ. Καρίκη Κυριάκου και Τσομπάνογλου Σεβαστής.
Ο πρώτος εγκαλών έβαινε πεζός προς την ίδια κατεύθυνση με τον δεύτερο εγκαλούντα ο οποίος είχε προπορευθεί με το όχημά του, ο οποίος (πρώτος εγκαλών) όταν αντελήφθη το ανωτέρω αξιόποινο γεγονός έσπευσε να παράσχει βοήθεια στον δεύτερο εγκαλούντα.
Αφού είχε απομακρυνθεί ο εγκαλούμενος από τον δεύτερο εγκαλούντα, κατευθύνθηκε προς τον πρώτο εγκαλούντα και τον έσπρωξε βιαίως εκτοπίζοντάς τον προς τα κάγκελα του σχολείου και άρχισε να τον απειλεί και να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του ενώπιον όλων των παρευρισκόμενων στον ίδιο τόπο όπως του δευτέρου εγκαλούντα, του Ελευθερίου Ελευθέριου και λοιπών μελών του τοπικού συμβουλίου αναφέροντας ψευδή γεγονότα ήτοι βοούσε «καρ…», «πουτ… γέννημα», «παλιοπ…», «θα σε αποτελειώσω, εσύ είσαι ο υπεύθυνος για όλη την κατάσταση» και να κινείται απειλητικά να τον κτυπήσει. Να σημειωθεί ότι κατά την τέλεση των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων ήταν παρών ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ του Ευσταθίου, κάτοικος Ψίνθου, χάριν στη επέμβαση του οποίου αποφεύχθηκε η πρόκληση σωματικών βλαβών.
Προ δύο ημερών ο πρώτος εγκαλών είχε εισπράξει ύβρεις και λεκτικές επιθέσεις από τον εγκαλούμενο, όπου ενημέρωσε τηλεφωνικά τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου Πανταζή Κωνσταντίνο για τις υβριστικές επιθέσεις που δεχόταν από τον εγκαλούμενο και έγιναν συστάσεις από τον Διοικητή της Αστυνομίας την ίδια ημέρα που τελέστηκαν οι ανωτέρω αξιόποινες και παράνομες πράξεις, δηλαδή τις πρωινές ώρες της 16ης Ιουλίου 2021. Μετά τις συστάσεις ο εγκαλούμενος με ενημέρωσε ότι επρόκειτο περί παρεξήγησης και ότι ζητά συγγνώμη. Ήταν και ο λόγος που δεν προέβη ο πρώτος εγκαλών στην υποβολή εγκλήσεως κατά του εγκαλουμένου για συκοφαντική δυσφήμιση, άλλως δυσφήμιση, άλλως εξύβριση.
Μετά την τέλεση των ανωτέρω περιγραφόμενων αξιοποίνων πράξεων του εγκαλουμένου κατά του δευτέρου εγκαλούντος, ο τελευταίος μετέβην στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου τον περιέθαλψαν και βεβαίωσαν τον τραυματισμό του.
Να αναφερθεί, ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο, ο πρώτος εξ ημών δεχόταν πληροφορίες με αποδεικτικά στοιχεία ότι ο κ. Τσούλλος Θαρρενός, μέλος συμβουλίου Ψίνθου με συκοφαντούσε στα μέσα δικτύωσης facebook, και σε συνεντεύξεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Θύμιος Καραολάνης    20.07.2021 13:16

    Απίστευτα πράγματα !!!! Κλείστε τον στη φυλάκα τον τραμπούκο που τόλμησε να χειροδικήσει σε σας και στον αξιότιμο πρόεδρο Ψίνθου που έχει διατελέσει κατά γενική ομολογία των χωριανών του μεγάλο έργο μέχρι τώρα. Ανεπίτρεπτο το 2021 να χτυπάνε τον εκλεγμένο πρόεδρο μιας τοπικής κοινότητος. Να τον πάτε τον τραμπούκο μέχρι τέλους δικαστηκά ώστε να τιμωρηθεί όπως του αξίζει, να πληρώσει ή να πάει φυλακή δεν πρέπει να επιτρέψετε να το ξανακάνει αυτό !

Σχολιασμός άρθρου