Πολιτιστικά

Εκθεση εικαστικών έργων των παιδιών του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΡΟΔΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας , 3 Δεκεμβρίου , το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ( Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία) με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) παρουσιάζουν στην κοινωνία της Ρόδου , εικαστικές δημιουργίες των ωφελούμενων παιδιών του κέντρου .

Είναι η μέρα που εμείς διαλέξαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στις δυνατότητες- ικανότητες των παιδιών αυτών. Επιλέξαμε την τέχνη ως μέσω απασχόλησης – έκφρασης- θεραπείας , μια που στον κόσμο της τέχνης δεν υπάρχει ορθό και μη , καθώς ο ψυχισμός και οι ιδέες των ανθρώπων , όταν εκφράζονται στην ουσία τους δεν πρέπει να στοχεύουν στην αποδοχή , αλλά στην μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα της ελεύθερης έκφρασης . πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα στη φαρέτρα των ατόμων με αναπηρία , δημιουργώντας μια βαθύτερη επικοινωνιακή σύνδεση με την κοινωνία και δηλώνοντας με περίσσια δύναμη ότι μπορούν να βροντοφωνάξουν εξίσου την φράση « ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ » και εγώ , κάνοντας τα ισότιμα μέλη μίας πανανθρώπινης κοινωνικής πραγματικότητας .

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , ΩΡΑ 17:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΛΟΘΗΚΗ DE MILLY ( ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΔΕΗ )

Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ 4- 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:00 – 18:00

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για τη παραχώρηση του χώρου.

Σας Περιμένουμε όλους …

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου