Ειδήσεις

Εκτακτο Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ

Έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες συγκαλεί η Λουξεμβουργιανή προεδρία μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας η απόφαση αυτή ελήφθη από κοινού με τις γαλλικές αρχές.

«Αντιμέτωποι με τη βαρβαρότητα και την τρομοκρατία, η Ευρώπη στέκεται ενωμένη με τη Γαλλία. Μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, αυτό το έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων θα ενισχύσει την ευρωπαϊκή απάντηση, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρακολούθηση των μέτρων που έχουν ληφθεί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Γαλλία ζήτησε να συνεδριάσει εκτάκτως το συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες για να ενισχύσει τον αντιτρομοκρατικό αγώνα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών. Η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο ευρωπαϊκό επίπεδο και σε διεθνές επίπεδο, υπογραμμίζει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου