Ειδήσεις

Επιτυχημένο το επιμορφωτικό σεμινάριο στην Περιφέρεια για το tripadvisor

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 14 Μαρτίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την προβολή και την προώθηση ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.tripadvisor.com, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν θετικά οι τοπικοί φορείς του τουριστικού κλάδου καθώς και πολλοί επιχειρηματίες του νησιού. Το σεμινάριο άνοιξαν με τους χαιρετισμούς τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Ελευθερία Φτακλάκη και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης.

Η κα Φτακλάκη αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της περιφέρειας να συνάψει συνεργασία με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο για την προώθηση των νησιών στη διεθνή τουριστική αγορά.

Στη συνέχεια, ο κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου κ. ChadShiver, από τον τομέα προώθησης προορισμών του TripAdvisor, πήρε το λόγο και παρουσίασε τη δομή και τη λειτουργία του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου παγκοσμίως. Το TripAdvisorαποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο καθώς προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του.

Μετά την παρουσίαση του κ. Shiver, το κοινό είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί το TripAdvisorγια την προώθηση της Ρόδου ως τουριστικός προορισμός.

Μετά την Ρόδο, ο κ. ChadShiverθα μεταβεί στην Σαντορίνη, όπου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνδιοργανώνει αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης την Κυριακή, 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Δαίδαλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου