Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, προχώρησε ο Άγιος Ισίδωρος ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Σταμάτη Κουρδουνάκη, μετά από τον επιθετικό Γιώργο Στάππα απέκτησε και τον μέσο Μιχάλη Σαράντη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλυθιών, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο.
Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Άγιο Ισίδωρο, μετά από δύο χρόνια, με τον σύλλογο να επισημοποιεί την μετεγγραφή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δεύτερη μετεγγραφή για την ομάδα μας. Ο Α.Π.Ο Αγίου Ισιδώρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μιχάλη Σαράντη. Ο Μιχάλης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με δύο διαφορετικές ομάδες.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, πάντα με υγεία».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Αγίου Ισιδώρου, συνεχίζει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ