Ειδήσεις

Πρεμιέρα χειμερινών εκπτώσεων σήμερα – Ανοικτά την Κυριακή

Από σήμερα  12 Ιανουαρίου αρχίζουν οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις και λήγουν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, βάσει του άρθρου 15 του Ν 4177/13.

Στο διάστημα των εκπτώσεων και σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του νόμου, τα μικρότερα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο 11:00 – 18:00.

Τα πολυκαταστήματα την ίδια ημέρα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20.00.

Στη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Σε τοπικό επίπεδο η αγοραστική κίνηση την  περίοδο των εορτών δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τους καταστηματάρχες να μετρούν στα ταμεία τους σημαντικές  μειώσεις στα έσοδα, με αποτέλεσμα μόλις και μετά δυσκολίας να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Μιλώντας στη “δ” ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου μετέφερε τη ¨παγωνιά” που επικρατεί και εισπρακτικά στα μαγαζιά αναφέροντας πως οι καταστηματάρχες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην περίοδο των εκπτώσεων.

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου