Ένα από τα σημαντικότερο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, αφορά τον 2ο όμιλο, όπου σήμερα στο γήπεδο Καλυθιών ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Ευκλή.
Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά ( προπορεύεται ο Απόλλωνας).
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή των Καλυθενών, Κώστα Καμπούρη που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Παίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, μετά από αυτό με την Χάλκη.
Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το μόνο που μας προβληματίζει είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς, έχασαν αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να τους υπολογίζω ενόψει Ευκλή.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι από το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, χωρίς άγχος, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.
Το άγχος το έχει ο αντίπαλος, καθώς αν ηττηθεί θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Εμείς έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς μέχρι στιγμής από αυτούς που υπολογίζαμε και αυτό μας απαλλάσσει από το άγχος, όμως θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που πραγματοποιούμε στο πρωτάθλημα».
Οι ποδοσφαιριστές που επικαλέστηκε στις δηλώσεις του στην «δσπορ» ο νεαρό τεχνικός είναι οι Δημητράς, Μαυρομούστακος, Σταυρής Στ. και Ταντίκης που τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκαν ατομικά και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.
Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Καμπούρη θα αποφασίσει λίγο πριν την σημερινή σέντρα αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του, με τις πιθανότητες αυτή την στιγμή να είναι μοιρασμένες.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλυθιών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ