Αθλητικά

Στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ παραμένει ο Φοίβος

Για την ανανέωση της άκρως εποικοδομητικής συνεργασίας των τμημάτων υποδομών του σωματείου με το Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ, ενημερώνει η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής.
Η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί γονείς,
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ. Σ. Φοίβου Κρεμαστής σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας που πραγματοποιείται στην ακαδημία ποδοσφαίρου, προσπάθειας στηριζόμενης στο σεβασμό, στην αλληλοεκτίμηση και κυρίως στην αγάπη για το παιδί, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK (Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ).
Η συνεργασία αυτή έχει πολλαπλά οφέλη για την ακαδημία μας τόσο σε οργανωτικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Τα οφέλη αυτά εκτός από τους άμεσους δέκτες της ποιοτικής δουλείας που είναι τα παιδιά, θα είναι σημαντικά και για τους προπονητές της Ακαδημίας μας, οι οποίοι είναι οι μεταδότες των προπονητικών ερεθισμάτων και πληροφοριών.
Συγκεκριμένα, η τεχνογνωσία του Δικτυού Ακαδημιών της ΑΕΚ παρέχεται στο προσωπικό της Ακαδημίας μας μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια, παροχή προπονητικού υλικού σε ηλεκτρονική μορφή και πρακτική επίδειξη στο γήπεδο με στόχο να ενταχθεί η Ακαδημία μας στην κατεύθυνση της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Δικτυού της ΑΕΚ. Επίσης, η Διεύθυνση του Δικτύου παρέχει επιμόρφωση σε κάθε δραστηριότητα που αφορά ομάδες του, όπως τουρνουά ή αξιολογήσεις παικτών. Χρήσιμες κατευθύνσεις θα δοθούν για την οργάνωση της Ακαδημίας με στόχο τη βελτίωση του προπονητικού περιβάλλοντος, της λειτουργίας της Ακαδημίας μας και την προβολή αυτής σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Η ομάδα του Φοίβου θα συμμετάσχει σε τουρνουά με άλλες ομάδες του Δικτύου καθώς και σε δραστηριότητες προπονητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Παιχνίδια με αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕΚ είναι μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την πραγματοποίηση ανάλογων αγώνων. Σημαντική παροχή για τα μέλη της Ακαδημίας μας (παιδιά και γονείς) είναι η παρακολούθηση αγώνων της 1η ομάδας της ΑΕΚ στην Αθήνα σε ειδικό χώρο που φιλοξενεί αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου.
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μια συνοπτική παρουσίαση από τα οφέλη της συνεργασίας που ανανεώθηκε. Για το λόγο αυτό, σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά σας να αθλούνται και να εκπαιδεύονται στους κόλπους της Ακαδημίας του Φοίβου Κρεμαστής.
Από την πλευρά μας, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των παιδιών μας για την εκπαίδευση και βελτίωσή τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου