ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Υπενθύμισε τη δυναμική του, το κίνητρο παραμένει

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Φοίβος

Κάθε πι­θα­νό­τη­τα να εμπλα­κεί σε “γκρί­ζα” σε­νά­ρια ξόρ­κι­σε ο Φοί­βος με το εμ­φα­τι­κό 5-1, με το οποίο επι­βλή­θη­κε στην Κρε­μα­στή του Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών, το από­γευ­μα της πε­ρα­σμέ­νης Τε­τάρ­της για την 26η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Με την εμ­φά­νι­σή τους, οι “κυα­νο­κί­τρι­νοι” υπεν­θύ­μι­σαν τις πραγ­μα­τι­κές δυ­να­τό­τη­τές τους, οι οποί­ες το προη­γού­με­νο διά­στη­μα δεν είχαν ξε­δι­πλώ­θη­καν στα­θε­ρά σε διάρ­κεια λόγω καί­ριων προ­βλη­μά­των, λει­ψαν­δρί­ας και άλλων, διε­μή­νυ­σαν δε τη δίψα τους να πα­ρα­μεί­νουν από­λυ­τα ενερ­γο­ποι­η­μέ­νοι ενό­ψει της με­γά­λης ευ­και­ρί­ας που βρί­σκε­ται ενώ­πιόν τους και αφορά στη διά­κρι­σή τους στον φε­τι­νό θεσμό του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου.

Οι Κρε­μα­στε­νοί θα πα­λέ­ψουν για την πρό­κρι­ση τους στον ημι­τε­λι­κό, την Τε­τάρ­τη 28 Απρι­λί­ου, κό­ντρα στον Α.Ο. Πυ­λί­ου στο γή­πε­δό τους, όπου σε πε­ρί­πτω­ση πρό­κρι­σης θα υπο­δε­χθούν τον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών με φόντο την εξα­σφά­λι­ση της συμ­με­το­χής τους στον τε­λι­κό.

Άλ­λω­στε, ως ο πο­λυ­νί­κης του θε­σμού ο Φοί­βος είναι εξ ορι­σμού υπο­χρε­ω­μέ­νος να δίνει κάθε χρόνο τα πάντα και η φε­τι­νή χρο­νιά δεν απο­τε­λεί εξαί­ρε­ση, πόσω δε μάλ­λον από τη στιγ­μή που ο δρό­μος δεν μοιά­ζει δύ­σβα­τος.

Βέ­βαια, μέχρι το ματς με τον Α.Ο. Πυ­λί­ου, οι Κρε­μα­στε­νοί έχουν άλλες υπο­χρε­ώ­σεις, αρχής γε­νο­μέ­νης από την εντός έδρας συ­νά­ντη­ση της προ­σε­χούς Τρί­της με αντί­πα­λο τον Νι­κα­γό­ρα.

Το ευρύ 5-1 επί του Ηρα­κλή, η ιστο­ρία του συλ­λό­γου και λόγοι αξιο­πρέ­πειας δεν επι­τρέ­πουν στους πο­δο­σφαι­ρι­στές του Φοί­βου να εν­δυ­θούν τον ρόλο του ρυθ­μι­στή της μάχης για την απο­φυ­γή του υπο­βι­βα­σμού και τους υπο­χρε­ώ­νει να τα δώ­σουν όλα για τη νίκη, όπως έκα­ναν σε κάθε προη­γού­με­νο παι­χνί­δι τους (τα μάτια όλων είναι στραμ­μέ­να σε αυτό το ματς).

Η εξαι­ρε­τι­κή ει­κό­να της ομά­δας στον αγώνα της Λα­μπρής Τε­τάρ­της οφεί­λε­ται σε έναν βαθμό και στον ελά­χι­στο χρόνο ξε­κού­ρα­σης κατά τη διάρ­κεια των ημε­ρών του Πάσχα.

Στο ίδιο πνεύ­μα, οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Νίκου Ορ­φα­νί­δη δού­λε­ψαν χθες, ενώ το ίδιο θα κά­νουν και το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο.

Πέραν του τραυ­μα­τία Δη­μή­τρη Μα­γιό­γλου, αλλά προ­βλή­μα­τα απου­σιών δεν υπάρ­χουν, ενώ ως εξαι­ρε­τι­κή κρί­νε­ται ξανά η πα­ρου­σία των νε­α­ρών αθλη­τών που χρη­σι­μο­ποι­ή­θη­καν απέ­να­ντι στον Ηρα­κλή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.