Ειδήσεις

Σάλος από τις αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα της «ST Medical»

Από τον Ιανουάριο του 2002 ο συνταξιούχος πλέον επιθεωρητής του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Χ. Κυριαζής, με έκθεσή του προς τη Διεύθυνση Επιθεώρησης του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δραστηριότητα του φερόμενου ως πρωταγωνιστή της νέας απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, ύψους άνω των 12 εκατ. ευρώ.

Η χθεσινή αποκάλυψη της “δημοκρατικής”, για τα “έργα και ημέρες” του συγκεκριμένου προμηθευτή στο νοσοκομείο της Ρόδου, που εξακολουθούν να απασχολούν μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου σε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, προκάλεσαν θόρυβο στους κόλπους του νοσοκομείου, που πάντως τον τελευταίο χρόνο προχώρησε μόνο σε μικροπρομήθειες νοσοκομειακού υλικού, σε αντίθεση με νοσοκομεία του βορείου συγκροτήματος.

Η εταιρεία που βρέθηκε στο “μάτι του κυκλώνα” μετά από έρευνα των εισαγγελέων Διαφθοράς κ.κ. Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία είναι η “ST Medical Products ΕΠΕ” που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια μέσα από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων.
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 1995 με το διακριτικό τίτλο “ΕΛΠΙΣ”.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην κυριακάτικη έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου