Ειδήσεις

Φώτης Χατζηδιάκος: Μια παρωνυχίδα ήταν και πέρασε

«Η απόφαση του δικαστηρίου για την ένσταση αποδεικνύει πως οι εκλογές δεν κρίνονται στα δικαστήρια αλλά στις κάλπες. Μια παρωνυχίδα ήταν και πέρασε. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας στο Δήμο».
Αυτό δήλωσε, με αφορμή την απόρριψη της ένστασης που είχε κατατεθεί κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών από την παράταξη «Ροδίων Όραμα», ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
«Πληροφορήθηκα την απόφαση του δικαστηρίου για την ένσταση ενώ ήμουν στην σύσκεψη για τους τσιγγάνους από μηνύματα που έλαβα από συνεργάτες μου, δικηγόρους και δημοσιογράφους. Περιμέναμε, με σεβασμό στη δικαιοσύνη, το αποτέλεσμα.Εμείς από την πρώτη ημέρα σηκώσαμε τα μανίκια και δουλεύαμε», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος και συμπλήρωσε πως από την αρχή είχε εκτιμήσει πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι παρά τις ενστάσεις που κατατέθηκαν.
Ο δήμαρχος Ρόδου θέλησε να στείλει και μήνυμα σε όσους λοιδορούσαν τον ίδιο και την παράταξή του, με αφορμή τις ενστάσεις.
«Σε τηλεοπτικό σταθμό είχα δηλώσει πως δεν είχε νόημα να κατατεθεί ένσταση και δεν θα ευδοκιμούσε η προσπάθεια. Δεν το έλεγα επειδή θα με ωφελούσε αυτό.Επιτρέψτε μου μετά από 30 χρόνια στο χώρο της δικαιοσύνης να γνωρίζω περισσότερα πράγματα από αυτούς που κατέθεσαν την ένσταση και ήταν και μαθητές μου. Σεβαστήκαμε τις διαδικασίες. Επί δύο μήνες δεν επέτρεπα και σε συνεργάτες μου να προβαίνουν σε δηλώσεις. Υπήρξαν τηλεοπτικοί σταθμοί που μας λοιδορούσαν επειδή δεν θέλαμε… τηλεδίκες και αντιπαραθέσεις. Οι ενιστάμενοι στεναχωρήθηκαν και έχουν δίκιο. Στεναχωρήσαμε και κάποιους άλλους που έχασαν τις διακοπές τους περιμένοντας πως θα είχαν δουλειά τηλεοπτική το καλοκαίρι. Έτσι είναι η ζωή και η εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτά συμβαίνουν όταν πιστεύει κανείς σε λάθος δεδομένα. Πρέπει να είμαστε μεγαλόψυχοι. Και διαφορετική να ήταν η απόφαση εμείς θα δουλεύαμε και πάλι για το καλό του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ακολούθως θα προκηρύσσαμε εκλογές. Εμείς είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για όλα. Δεν μειώσαμε, δεν προσβάλαμε και δεν θίξαμε κανένα. Αυτό είναι ένα μήνυμα σε αυτούς που μας λοιδορούσαν και μας συκοφαντούσαν με μονολόγους όλο αυτό το διάστημα. Τώρα έχουμε δικαίωμα να ομιλούμε και εμείς», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος και πρόσθεσε πως θα δίνονται πλέον απαντήσεις στην όποια κριτική μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
«Θα λαμβάνουν τις απαντήσεις μέσα στο ναό της δημοκρατίας δηλαδή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Σε ερώτηση σχετικά την απόρριψη της ένστασης κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών από το δικαστήριο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ροδίων Όραμα» κ. Στράτος Καρίκης, δήλωσε:
«Οι αποφάσεις του δικαστηρίου θα πρέπει να γίνονται σεβαστές. Δεν υπάρχει θέμα επανάληψης των δημοτικών εκλογών σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Ως επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας δηλώνω πως πρέπει να ξεκινήσει δουλειά. Θα είμαστε αρωγοί στις σωστές αποφάσεις και σκληροί σε αυτές που θα είναι λανθασμένες. Θα στηρίξουμε το έργο που γίνεται. Προέχει να δουλέψει κανονικά η δημοτική μηχανή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου