Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Tassos» στην Καλλιθέα και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το μοναδικό τοπίο και την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής, γευστικότατα πιάτα, καθώς και παραδοσιακή μουσική!

Τα μέλη και οι φίλοι του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, έμπλεξαν τα μαγιάτικα στεφάνια δίπλα στη θάλασσα, απόλαυσαν μενού κρεατικών ή θαλασσινών, ανάλογα τις προτιμήσεις και γεύτηκαν παραδοσιακούς λουκουμάδες της Καρπάθου.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του, για την αγάπη και τη στήριξη των δράσεών του.

Στην εκδήλωση, από το Δ.Σ., μετείχαν η πρόεδρος Φανή Αναστασιάδη – Σισαμή, οι αντιπρόεδροι Πόπη Διακαντώνη – Μπαλασκά και Στέιση Ψαρού – Πολεμικού, η γενική γραμματέας Ειρήνη Γεργατσούλλη – Γιάννουστα, η ειδική γραμματέας & υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας Άννα Σαρρή, ο ταμίας Γιώργος Ρουσσάκης, ο αναπληρωτής ταμίας Μανώλης Ματθαίος και ο έφορος εκδηλώσεων Κώστας Παπακώστας.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε επισήμως ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ