Αθλητικά

Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου: Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια…

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2009 όταν η είδηση του θανάτου του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου βύθισε στο πένθος το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΔ άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο γι’ αυτό και παραμένει στην μνήμη όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
Το έργο του δεν θα ξεχαστεί ποτέ και προς τιμήν του η διοίκηση της Ένωσης έδωσε το όνομά του στο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι.
Η ΕΠΣΔ με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από την απώλειά του, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σήμερα (9/12/2019), συμπληρώνονται δέκα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο πρόεδρος μας, ο αείμνηστος Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου, ο άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και σφράγισε με την παρουσία του την τοπική κοινωνία της Σορωνής.
Η έντονη προσωπικότητά του, κάνει σε όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά, την απώλεια του περισσότερο οδυνηρή.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της ΕΠΣΔ, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά, εξαίρουν την αφοσίωσή του και την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Πρόεδρε συνεχίζουμε…..».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου