Ο Μιχάλης Χανιώτης θα είναι τελικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. που θα καλύψει την 7η θέση του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ της «δ».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ», χθες η Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. νότιας Δωδεκανήσου απέστειλε πρόταση προς την αρμόδια επιτροπή ψηφοδελτίου του κόμματος, η οποία ελήφθη ομοφώνως, με την οποία γνωστοποιεί πως η καλύτερη δυνατή επιλογή για την 7η θέση του ψηφοδελτίου είναι ο Μιχάλης Χανιώτης.
Όπως έγραψε η «δ», στο… μικροσκόπιο του κόμματος είχε μπει η Κάρπαθος, απ΄όπου και αναζητείτο υποψηφιότητα για την 7η κενή θέση του ψηφοδελτίου. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ασκήθηκαν έντονες πιέσεις στον κ. Μιχάλη Χανιώτη όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση καθώς ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεση να διεκδικήσει τον Δήμο Καρπάθου.
Εντέλει, φαίνεται πως μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις ο κ. Μιχάλης Χανιώτης είναι πολύ κοντά να αποδεχθεί την πρόταση και να ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητά του τις επόμενες ημέρες.
Να υπενθυμίσουμε ότι για το ψηφοδέλτιο του νομού Δωδεκανήσου, ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα οι έξι από τους επτά υποψήφιους βουλευτές. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου ως προς τις έξι από τις επτά θέσεις, έχει ως εξής:

-ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ)
-ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ)
-ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΒΑΪΟΣ (ΜΗΧ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΠΕ)
-ΜΠΑΚΡΥΣΙΩΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
-ΦΤΑΚΛΑΚΗ ΛΙΤΣΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ)
-ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ