• Την φανέλα των «τοξοβόλων» θα φορούν και στην νέα σεζόν οι Ρεκλείτης, Γιώργου, Μπάρδης και Μαστραντωνάκης

Μετά από την επισημοποίηση της πρόσληψης τους Βαγγέλη Χαντέ και την ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσου… φουλάρουν για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού τους.
Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», θα ξεκινούσαν με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, με το ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται.
Οι «ερυθροκίτρινοι» γνωστοποίησαν την επέκταση των συμβολαίων τεσσάρων αθλητών, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος και στην σεζόν 2020-2021.
Πρόκειται για τους μεσοαμυντικούς Βαγγέλη Ρεκλείτη και Δημήτρη Μπάρδη, τον ακραίο οπισθοφύλακα Γιάννη Γιώργου και τον μεσοεπιθετικό Ανδρέα Μαστραντωνάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Η Π.Α.Ε. Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Ρεκλείτη, Δημήτρη Μπάρδη, Γιάννη Γιώργου και Ανδρέα Μαστραντωνάκη.
Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικές μονάδες την προηγούμενη σεζόν και προτεραιότητα της διοίκησης ήταν η παραμονή τους στην ομάδα για ακόμα μια χρονιά. Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ