Ο Διαγόρας στην σεζόν 2020-2021 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από αρκετά χρόνια.
Ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον «γηραιό» για την επιτυχία του, εξέδωσαν ο Νίκος Νικόλης, ο ΓΑΣ Ιάλυσος, ο Ορφέας, η L.F.C. Ιάλυσος, ο Απόλλωνας Καλυθιών, η Δόξα Ψίνθου και ο Διγενής.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Νίκος Νικολής: «Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Νικολής συγχαίρει τον Γ. Σ. Διαγόρας για την δίκαιη άνοδο του σε επαγγελματική κατηγορία και του εύχεται σύντομα να πανηγυρίσει και την είσοδο του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του ιστορικού συλλόγου, που αποτελεί καύχημα για το νησί μας».
ΓΑΣ Ιάλυσος: «Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Ιάλυσος συγχαίρουν την ομάδα του Διαγόρα για την άνοδο της στην S.L.2 και εύχονται καλή επιτυχία με την ελπίδα να εκπροσωπήσει επάξια το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο» .
L.F.C. Ιάλυσος: «Η L.F.C. Ιάλυσος, ο πρόεδρος Μιχάλης Κρίγκος, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλήτριες του συλλόγου συγχαίρουν θερμά την Π.Α.Ε. Διαγόρα για την άνοδο στη Super League 2. Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο θα έχει και πάλι εκπροσώπηση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας και η ομάδα μας συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της μεγάλης και ιστορικής αυτής επιτυχίας. Σας ευχόμαστε και… εις ανώτερα!».
Διγενής: «Σύσσωμη η οικογένεια του Διγενή συγχαίρει θερμά τον Διαγόρα, την ιστορική ομάδα της πόλης μας, για την άνοδό της στην Super League 2. Μια σπουδαία επιτυχία, που ήρθε με πολύ κόπο και προσπάθεια από όλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.
Όταν δουλεύεις με μέθοδο και οργάνωση, όταν οι αρχές που σε διέπουν είναι το ήθος και ο σεβασμός τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι λιγότερο από την επιτυχία. Μια επιτυχία που έχει έρθει μέσα από κόπους και θυσίες όλων των συντελεστών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.
Διαγόρα συγχαρητήρια για την άνοδο στην Super League 2!».
Απόλλωνας Καλυθιών: «O πρόεδρος και το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών συγχαίρει την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου για την άνοδο στην Super League 2. Ευχόμαστε στον ιστορικό σύλλογο καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσει ψηλά την Δωδεκανησιακή μας σημαία.
Ο Απόλλωνας Καλυθιών όπως ακριβώς πρεσβεύει η ιστορία του, θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του Διαγόρα, καθώς και σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νησιού μας που μετέχουν στις Εθνικές και Επαγγελματικές Κατηγορίες».
Ορφέας: «Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ορφέας συγχαίρουν την ΠΑΕ Διαγόρας για την άνοδο στην Super League 2.
Ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο του νησιού μας καλή επιτυχία στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ελπίδα να εκπροσωπήσει επάξια το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχία για την ΠΑΕ Διαγόρας.
Ο Α.Ο. Ορφέας θα βρίσκεται στο πλευρό του ιστορικού ‘’γηραιού’’ σε ότι και αν χρειαστεί».
Δόξα Ψίνθου: «Η Δόξα Ψίνθου συγχαίρει θερμά τον Διαγόρα Ρόδου, για την άνοδό του στην Super League 2.Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο θα έχει και πάλι εκπροσώπηση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας! Πάντα επιτυχίες στην ιστορική ομάδα της πόλης μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ