Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Δύο προβλήματα

Ιάλυσος

Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν σε δύο ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Πρόκειται για τους Ηλία Καντούτση που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε και Ηλία Γιαννιώτη με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση στον τετρακέφαλο, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέα εξέταση για να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συμμετοχή του Καντούτση στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή Μαριτσών, κρίνεται αμφίβολη, ενώ σίγουρα εκτός της αναμέτρησης θα είναι ο Γιαννιώτης.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών σε ποδοσφαιριστές, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης, περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο «Οικονομίδειο», ενώ την Παρασκευή οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν μόνο το πρωί.
Το Σάββατο όπως προαναφέρθηκε, ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών στο γήπεδο των «πρασίνων» (17:00), όπου ο Βαγγέλης Χαντές θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.