Ένα ιδιαίτερο ταξίδι, το οποίο ελάχιστα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν, πραγματοποίησαν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολής του Ολυμπιακού του νησιού μας.
Το διήμερο 28 και 29 Απριλίου, 30 νεαροί αθλητές, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της σχολής στην Ρόδο Άγγελο Φραγκάκη, τον τεχνικό διευθυντή του Α.Σ. Χάλκης Παναγιώτη Αγγελόπουλο αλλά και αρκετούς γονείς ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα, με προορισμό την κεντρική Ακαδημία των «ερυθρολεύκων» στις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη.
Το πρόγραμμα του ταξιδιού άρχισε το Σάββατο 28 Απριλίου, όπου τα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Προπαίδων της σχολής του νησιού μας, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της κεντρικής Ακαδημίας των «Πειραιωτών» . Μετά το τέλος των αναμετρήσεων παρέμειναν στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη και παρακολούθησαν το παιχνίδι της Κ20 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού.
Στην συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου ξεναγήθηκαν στο μουσείο του Ολυμπιακού και το απόγευμα του Σαββάτου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Παναιτωλικό. Έντεκα αθλητές της σχολής του Ολυμπιακού στο νησί μας, έζησαν την εμπειρία να βρεθούν στο αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την παρουσίαση τους πριν από την αναμέτρηση.
Την Κυριακή 29 Απριλίου τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους των Ακαδημίων, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό, μεταξύ των οποίων και ο Ροδίτης Νικήτας Νικολής.
Ταυτόχρονα οι Άγγελος Φραγκάκης και Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνομίλησαν με τον υπεύθυνο της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βασίλη Νάνο, που τους μετέφερε την ικανοποίησή του για την δουλειά που γίνεται στην σχολή των «ερυθρολεύκων» στην Ρόδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ