Αθλητικά

Στις 24 Νοεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΔ, γνωστοποίησε ότι το απόγευμα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την εναρμόνιση του καταστατικού της Ένωσης με το αντίστοιχο της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Έχοντας υπ’ όψη το Καταστατικό της ΕΠΣΔ και την υπ αρ.43/20-10-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΔ
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων -Μελών της ΕΠΣΔ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ (1ον χιλ. ΡΟΔΟΥ -ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) με μοναδικό θέμα της Γ.Σ. την εναρμόνιση του υπάρχοντος καταστατικού της Ένωσης με το Καταστατικό της ΕΠΟ.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.-Ανάγνωση καταλόγου εκπροσώπων των Σωματείων -Μελών και έλεγχος απαρτίας.
2.-Ορισμός τριών /3/ μελών της για την τήρηση των πρακτικών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 25/11/2015 στον ίδιο τόπο και ώρα 19.00.
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στη έκτακτη Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο.
Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους ,ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου .
Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο.
Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο.
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης έως την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία τα οποία συμμετείχαν στα πρωταθλήματα περιόδου 2014-2015 και δήλωσαν συμμετοχή για το πρωτάθλημα 2015-2016 ,με την συμμετοχή σε επίσημους αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου