Ειδήσεις

Ελεύθεροι χωρίς όρους για κλοπές από κοινού

Ελεύθεροι χωρίς όρους, αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ένας 31χρονος και ένας 32χρονος, κάτοικοι Αρχαγγέλου, κατηγορούμενοι για κλοπές και απόπειρες κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.
Την 24η Μαΐου 2015 καταγγέλθηκε από μια 57χρονη κάτοικο Αρχαγγέλου, ότι οι κατηγορούμενοι κατά τις βραδινές ώρες της 20 προς 21 Μαΐου 2015 στην καντίνα ιδιοκτησίας της, που βρίσκεται στην παραλία της Τσαμπίκας, αφού παραβίασαν τα ψυγεία, αφαίρεσαν από τα εσωτερικό τους αναψυκτικά συνολικής αξίας 200 ευρώ. Ομοίως, οι ίδιοι κατηγορούμενοι φέρονται τις βραδινές ώρες της 23 προς 24 Μαΐου 2015, να παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης και των ψυγείων της ίδιας καντίνας και  να αφαίρεσαν διάφορα τρόφιμα, ποτά, ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και δύο  φιάλες υγραερίου συνολικής αξίας 600 ευρώ περίπου.
Από την έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου, προέκυψε ότι οι ίδιοι διέπραξαν άλλες τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής.
Την 17/18 Μαϊου 2015 και βραδινές ώρες φέρονται να παραβίασαν την καντίνα με την επωνυμία «TSAMPIKA VIEW» και να αφαίρεσαν από το ψυγείο διαφορά ποτά και αναλώσιμα συνολικής αξίας 150 ευρώ περίπου.
Την 21/22 Μαϊου 2015 και βραδινές ώρες φέρονται να αποπειράθηκαν να εισέλθουν χωρίς επιτυχία σε καντίνα που βρίσκεται στα Κολύμπια Ρόδου, ενώ παράλληλα κατέστρεψαν την μια εκ των τριών καμερών κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που υπήρχαν στο σημείο.
Την 20/21 Μαϊου 2015 και βραδινές ώρες, στην παραλία Τσαμπίκα φέρονται να παραβίασαν καντίνα με την επωνυμία «MARGARITA» και να αφαίρεσαν διάφορα αναλώσιμα και ποτά συνολικής αξίας 100 ευρώ περίπου.
Την 21/22 Μαϊου 2015 και βραδινές ώρες στην παραλία Τσαμπίκα, φέρονται να παραβίασαν καντίνα και να αφαίρεσαν 20 ποτά «RED BULL».
Οι δύο κατηγορούμενοι απολογούμενοι δήλωσαν ότι ήταν εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά.
Ως συνήγορος υπεράσπισης τους παρέστη η δικηγόρος κ. Μαρία Καραολάνη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου