ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τελευταία πράξη του δράματος για τα 8 από τα 19 θύματα του ναυαγίου στην Καλόλιμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Τάφηκαν σήμερα στο Μου­σουλ­μα­νικό Νεκρο­τα­φείο στην Κω 2 άνδρες,1 γυναίκα και 5 παιδιά.

Από τα υπό­λοιπα 11 θύματα, οι σοροί των 8 θα προ­ω­θη­θούν στις Χώρες του, ενώ 3 σοροί θα ταφούν στο Μου­σουλ­μα­νικό Νεκρο­τα­φείο στην Κω την Παρα­σκευή.

Η τελευ­ταία πράξη του δρά­μα­τος για τα 8 από τα 19 θύματα του τρα­γι­κού ναυα­γίου στην θαλάσ­σια περιοχή της Καλό­λι­μνου την περα­σμένη Παρα­σκευή 30 Οκτω­βρίου 2015 ναυα­γίου, γρά­φτηκε σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμ­βρίου, στο Μου­σουλ­μα­νι­κού Νεκρο­τα­φείο στην Κω.

Εξε­λί­χθη­καν συγκλο­νι­στι­κές σκηνές με πρω­τα­γω­νι­στές τους απα­ρη­γό­ρη­τους γονείς των μικρών παιδιών και τους συγ­γε­νείς των θυμάτων.

Συγκε­κρι­μένα έγινε η ταφή 3 ενη­λί­κων (δύο ανδρών και μίας γυναί­κας) και 5 ανή­λι­κων παιδιών.

Από τους υπό­λοι­πους 11 σορούς που βρί­σκο­νται στο νεκρο­το­μείο του Νοσο­κο­μείου Καλύ­μνου, οι 8 κατόπιν επι­θυ­μίας των συγ­γε­νών τους θα μετα­φερ­θούν το Σάββατο στον Πειραιά ,προ­κει­μέ­νου στη συνέ­χεια να προ­ω­θη­θούν στις Χώρες τους (Ιράκ,Συρια ,Κουρ­δι­στάν).

Εν τω μεταξύ σήμερα ανα­γνω­ρί­στη­καν και οι τρεις (03) τελευ­ταίοι σοροί.

Πρό­κει­ται για μία 35χρονη και δύο (02) αγόρια ηλικίας 10 και 08 ετών αντί­στοιχα.

Τις ανα­γνώ­ρισε ένας νεαρός δια­σω­θείς, που δήλωσε ότι πρό­κει­ται για τη σύζυγο του αδελφού του (που αγνο­εί­ται μαζί με ένα παιδί του) και για τα 2 ανήψια του.

Οι σοροί της μητέρας και των 2 παιδιών θα γίνει την Παρα­σκευή στην Κω.

kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.