Με το κλίμα τεταμενο, συνεδριάζει εκ νέου στη Συγγρού η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών σε μια προσπάθεια να αρθεί αδιέξοδο και να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Νέα ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο πολιτικός σύμβουλος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Θόδωρος Αμπατζόγλου που τον εκπροσωπεί στην ΚΕΦΕ, απέστειλε επιστολή προς τον κ. Παπαμιμίκο και την οποία δημοσιοποίησε.

Ο κ. Αμπατζόγλου θέτει δυο ζητήματα:

Πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και

Δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.

Η απάντηση Παπαμιμίκου

Ο γραμματέας του κόμματος Α. Παπαμιμίκος απάντησε με δική του επιστολή στον εκπρόσωπο του Β. Μεϊμαράκη, όπου αναφέρει με αιχμηρό ύφος πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, ο γραμματέας της ΝΔ απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος – και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ