Κεραμίδα έχει έρθει σε 350.000 περίπου αγρότες, οι οποίοι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα πρέπει να καταβάλουν τις εισφορές τους στον ΟΓΑ αυξημένες κατά 12%.
Η αύξηση έρχεται μετά την ψήφιση του νόμου 3986/2011 που προβλέπει την «αυτόματη» μετάταξη σε υψηλότερη ασφαλιστική κατηγορία ανά τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι αγρότες που αλλάζουν ασφαλιστική κατηγορία θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 51,48 ευρώ το εξάμηνο και 102,96 ευρώ για ολόκληρο τον χρόνο.
star.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.