Tη διαβεβαίωση ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι πλήρως εξασφαλισμένες καθώς μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει αποσοβηθεί πλέον ο κίνδυνος κουρέματος, παρείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.
Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη, σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.