Αθλητικά

Αθλητές Ε.Ο.Ε.: Μεγάλη επιτυχία για το webinar με τίτλο «COVID-19 και Αθλητική Ψυχολογία»

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία γνώρισε το webinar για αθλητές και προπονητές με τίτλο «COVID-19 και Αθλητική Ψυχολογία» που διοργάνωσε η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την πρόεδρό της Βασιλική Μιλλούση.
Στο webinar που συντόνισαν τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών Περικλής Ιακωβάκης και Μαρία Ντάνου, μίλησαν η αθλητική ψυχολόγος Μαρία Ψυχουντάκη με θέμα «Καραντίνα, Απειλή ή Ευκαιρία» και η ψυχολόγος Βαρβάρα Μαγνησαλή με θέμα «Έντονο παρόν, αβέβαιο μέλλον: Χτίζοντας ψυχική ανθεκτικότητα».
Χαιρετισμό στους αθλητές και τους προπονητές απεύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος που μεταξύ άλλων, επισήμανε:
«Εμείς ως Ε.Ο.Ε. καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε τον αντίκτυπο που είχε η πανδημία στους αθλητές μας και καταφέραμε να διατηρήσουμε όλους τους χορηγούς τόσο της Ε.Ο.Ε. όσο και στο πρόγραμμα “Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο”. Και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το σύνολο των εταιρειών ήταν μία δύσκολη απόφαση γιατί έπρεπε να συνεχίζουν να χρηματοδοτούν με διαφορετικό τρόπο τους αθλητές και τις αθλήτριες, χωρίς να γίνονται μάλιστα και αγώνες όπου θα είχαν την δυνατότητα προβολής. Η επέκταση του προγράμματος σημαίνει πρακτικά ότι όλα τα μέλη της Προολυμπιακής ομάδας συνεχίζουν να επωφελούνται από όλα τα προνόμια ώστε να συνεχίσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο απρόσκοπτα, την προετοιμασία τους για το Τόκιο ή την προσπάθεια τους για την πρόκριση στο Τόκιο».
Η επιτυχία του πρώτου webinar οδήγησε την Επιτροπή Αθλητών στην απόφαση για επανάληψή του, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ε. στο facebook.com/HellenicOlympicCommittee

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου