Έτοιμοι να ολοκληρώσουν την μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League είναι οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» θα αποκτήσουν σίγουρα έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Αντώνη Γιόνδη στην γραμμή κρούσης, ενώ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη προσθήκη, προκειμένου ο Κώστας Βελιτζέλος να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι μετεγγραφικές υποθέσεις των «πρασίνων» της πόλης μας βρίσκονται στην τελική ευθεία και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.
«Μπήκε» ο Ρεβυθόπουλος, ατομικό ο Δελαπόρτας
Από εκεί και πέρα, με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Κώστα Βελιτζέλο και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό ήταν ότι ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Από την άλλη, ο Γιώργος Δελαπόρτας προπονήθηκε ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στην μέση, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να δοκιμάζει στις επόμενες προπονήσεις να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, θα συνεχιστούν καθημερινά έως το Σάββατο και από εκεί και πέρα, τα «ελάφια» θα κανονίσουν το πρόγραμμά τους.
Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Α.Σ. Ρόδος, από τις 20 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τον Ιωνικό Νικαίας, την Καλλιθέα και τον Α.Ο. Σαντορίνης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ