Τοπικές Ειδήσεις

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος στη ΔΕΡΜ Α.Ε. η Ευγενία Σαββάκη

Με αντικείμενο την ανασυγκρότηση σε σώμα και την ανακατανομή αρμοδιοτήτων, συνήλθε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΡΜ ΑΕ του Δήμου Ρόδου, στην τελευταία του συνεδρίαση.
Η Ευγενία Σαββάκη ορίσθηκε ως διευθύνουσα σύμβουλος, σε αντικατάσταση της κ. Σταματίας Γιαννέλη η οποία παραιτήθηκε αφού ανέλαβε αντιδήμαρχος, ενώ η Μαρία Παπαγεωργίου, ορίζεται ως τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
1. Λάμπης Χρυσοβαλάντης, δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, Πρόεδρος
2. Στάγκα Στεφανία, δημοτική σύμβουλος Ρόδου, αντιπρόεδρος
3. Σαββάκη Ευγενία, διευθύνουσα σύμβουλος
4. Πλύγκος Μιχαήλ – Δημήτριος, εντεταλμένος σύμβουλος
6. Σπανός – Παπαγιάννης Αναστάσιος, δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, μη εκτελεστικό μέλος
7. Καμπούρης Κωνσταντίνος, εντεταλμένος σύμβουλος
8. Μάτσου Μαρία, μη εκτελεστικό μέλος
9. Πόκκιας Γεώργιος, μη εκτελεστικό μέλος
10. Ζιώγου Μάνθα, μη εκτελεστικό μέλος
12. Παπαγεωργίου Μαρία, μη εκτελεστικό μέλος.
Το διοικητικό συμβούλιο αναθέτει στον πρόεδρό του Χρυσοβαλάντη Λάμπη την ενάσκηση των εξουσιών και αρμοδιοτήτων αυτού στο σύνολό τους σύμφωνα με το άρθρο 8 § 2 του καταστατικού της εταιρείας. Ειδικότερα, ο ανωτέρω θα αποφασίζει και θα ενεργεί για την εταιρεία, θα την εκπροσωπεί και θα την δεσμεύει α) ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής, φορολογικής, αστυνομικής, υγειονομικής αρχής, κάθε υπηρεσίας και κάθε οργανισμού και νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου εν γένει, β) σε όλα τα θέματα προσωπικού, γ) στη σύναψη και την εκτέλεση συμβάσεων προμηθειών, υπηρεσιών και τεχνικών έργων και δ) ενώπιον των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων εν γένει για κάθε φύσεως συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης, αποδοχής, μεταβίβασης και είσπραξης αξιόγραφων παντός είδους, δυνάμενος να μεταβιβάζει το σύνολο ή μέρος των εξουσιών και αρμοδιοτήτων του σε τρίτα πρόσωπα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ή μη. Σε κάθε περίπτωση αδυναμίας ή κωλύματος του προέδρου το διοικητικό συμβούλιο παρέχει τις ίδιες ως άνω αρμοδιότητες στην αντιπρόεδρό του Στεφανία Στάγκα και σε κάθε περίπτωση αδυναμίας ή κωλύματος αυτού στη διευθύνουσα σύμβουλο Σαββάκη Ευγενία.
Ορίζει τις αρμοδιότητες των εντεταλμένων συμβούλων του ως εξής:
Ο Μιχαήλ – Δημήτριος Πλύγκος ορίζεται υπεύθυνος της λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της εταιρείας.
Ο Ελευθέριος – Αλέξανδρος Γεράκης ορίζεται υπεύθυνος της λειτουργίας των επισκέψιμων μνημείων της εταιρείας.
Ο Καμπούρης Κωνσταντίνος ορίζεται υπεύθυνος της λειτουργίας των πάρκων «Θέρμαι» και «Ροδίνι» της εταιρείας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου