Δεν θα κάνει το αποψινό δελτίο η Όλγα Τρέμη – Απειλεί να παραιτηθεί ο Μανώλης Καψής – Αιτία το «επεισόδιο» που προκλήθηκε μετά τον ισχυρισμό της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι οι υπεύθυνοι του Mega δεν της επέτρεψαν να παρέμβει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης για την υπόθεση Πανούση

«Γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;», είναι η φράση που φέρεται να ειπώθηκε από στέλεχος του Mega προς την κυβερνητική εκπρόσωπο όταν η Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό κατά την διάρκεια του βραδυνού δελτίου ειδήσεων της Τρίτης και ζήτησε να παρέμβει για να εκφράσει τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση.

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;”» αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν» καταλήγει η κυρία Γεροβασίλη με μια χροιά που από ορισμένους χαρακτηρίζεται σαν απειλητική.

Ποιος έλαβε την απόφαση να μην βγει στο δελτίο η Γεροβασίλη

Σύμφωνα με πληροφορίες o διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Μανώλης Καψής φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που αρνήθηκε να δώσει βήμα στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα από την κυβερνητική εκπρόσωπο, οι μέτοχοι του Mega κατά πληροφορίες ζήτησαν από τον Μανώλη Καψή να εξηγήσει γιατί έλαβε την απόφαση να μην βγάλει στον αέρα την Όλγα Γεροβασίλη. Εξηγήσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης έδωσαν στη διοίκηση του σταθμού και άλλα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καψής φέρεται έτοιμος να παραιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στο κανάλι γίνεται συνέλευση των εργαζομένων για το θέμα που προέκυψε με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ενώ η φημολογία για επικείμενη παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν θα εκφωνήσει το δελτίο της Τετάρτης η Όλγα Τρέμη

Το απόγευμα της Τετάρτης οι πληροφορίες που έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία ανέφεραν ότι η Όλγα Τρέμη δεν θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τετάρτης. Εάν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί και το αποψινό δελτίο μεταδοθεί από την Μαρία Σαράφογλου θα πρόκειται περί μιας ακόμη ένδειξης ότι η κρίση που προκλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι για την κυρία Γεροβασίλη βαθαίνει.

Και προφανώς η πιθανή απόφαση της Όλγας Τρέμη να μην παρουσιάσει το αποψινό δελτίο ειδήσεων θα δείχνει ότι η απόφαση να μην παρέμβει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη ενδεχομένως ελήφθη από κοινού από τον Μανώλη Καψή και την Όλγα Τρέμη. Ή έστω, η απόφαση να μην βγάλει… λόγο η κυρία Γεροβασίλη στοδελτίο ειδήσεων του Mega είχε τη συναίνεση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου.

.protothema.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ