Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε οριστικά από το περιττό λίπος και δείτε το animation video που ακολουθεί.
Η όμορφη σιλουέτα στις παραλίες της Ρόδου είναι το μεγάλο στοίχημα για άντρες και γυναίκες αυτή την εποχή. Η επίπεδη κοιλιά και τα όμορφα πόδια χωρίς ψωμάκια είναι αυτό που ζητούν περισσότερο οι γυναίκες.

Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, λοιπόν, που η τελευταία τάση στις θεραπείες αισθητικής ιατρικής είναι η λιποαναρρόφηση με laser, μια μέθοδος ελάχιστα τραυματική. Χάρη σε αυτήν πολλές γυναίκες πηγαίνουν στη θάλασσα με σμιλεμένο σώμα μερικές μέρες μετά την μίνι επέμβαση, χωρίς κανένας να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

«Χάρη στο laser, η αφαίρεση του τοπικού λίπους γίνεται εντελώς αναίμακτα ενώ μετά την επέμβαση δεν υπάρχουν μελανιές και πρήξιμο» τονίζει η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine.

Και συνεχίζει: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή γιατί κανείς δεν θέλει να κυκλοφορεί στην παραλία με μώλωπες και όλοι να αναρωτιούνται τι του συνέβη. Στις ΗΠΑ η τεχνική με το laser έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς η τεχνολογία προσφέρει και σύσφιγξη».

Μάθετε περισσότερα για τη laser λιποαναρρόφηση

Τι να περιμένετε πριν και μετά την επέμβαση; Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία, επομένως δεν θα νιώσετε καθόλου πόνο. Μετά την επέμβαση τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα θα έχουν απομακρυνθεί για πάντα από το σώμα σας που θα δείχνει σμιλεμένο.Θα φοράτε έναν ελαστικό κορσέ για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ θα επιστρέψετε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις από την επομένη.

Το laser SmartLipo προσφέρει laser λιποαναρρόφηση σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, τα μπράτσα, η κοιλιά, οι μηροί και τα γόνατα αλλά και οι γάμπες.

Δείτε στο animation video τη διαδικασία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ