Τοπικές Ειδήσεις

Ελληνική Αστυνομία: 13 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού και μια σφράγιση καταστήματος στη Ρόδο

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 80.040 έλεγχοι, από τους οποίους οι 42.117 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 522 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 5 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 15 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.
To Σάββατο 8 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 66.441 έλεγχοι, από τους οποίους οι 26.091 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 547 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 25 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.
Σε ό,τι αφορά στα Δωδεκάνησα στο διήμερο 8 – 9 Ιανουαρίου διενεργήθηκαν 900 έλεγχοι στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας ενώ σφραγίστηκε επί 15νθήμερο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αρχάγγελο για εξυπηρέτηση 4 καθήμενων πελατών και χρήση μουσικής, ενώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.
Στην Κω διενεργήθηκαν 500 έλεγχοι και δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου