Τοπικές Ειδήσεις

Τσαμπίκα Κιαχαγιά «Μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ανταποκρινόμενη στις αναφορές συμπολιτών μας ,παρεμβαίνει άμεσα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται. Τις προηγούμενες ημέρες, άμεση ήταν η παρέμβαση της, υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, σε δύο περιπτώσεις που καταγράφηκαν.

Συγκεκριμένα, συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Στέφανο Δράκο, παρενέβη για την απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας ογκωδών αντικειμένων, που επί σειρά ετών αποτελούσε εστία μόλυνσης , σε περιοχή της Μεσαιωνικής Πόλης.

Επίσης, μετά από καταγγελία πολίτη, εντοπίστηκε ασυνείδητος πολίτης, ο οποίος εναπόθεσε μπάζα σε απομακρυσμένη περιοχή ( Παλιά Αμπέλια της ΚΑΙΡ). Τα στοιχεία του συγκεκριμένου πολίτη εξακριβώθηκαν από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, όπου του έγιναν αυστηρές συστάσεις και προέβη ο ίδιος στην απομάκρυνση των μπάζων και τον καθαρισμό του χώρου.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Τσαμπίκα Κιαχαγιά- Μαγιόγλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Η συνδρομή των πολιτών στην αναβάθμιση της εικόνας του νησιού μας , είναι πολύτιμη. Τους καλούμε να επιδείξουν ατομική ευθύνη. Κανένα σοβαρό αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται χωρίς συνεργασία. Μόνο με την συλλογική προσπάθεια ο στόχος μας θα επιτευχθεί.

Για πρώτη φορά καταβάλλεται μια τόσο μεγάλη προσπάθεια, βελτίωσης της εικόνας του νησιού μας και σε αυτή την προσπάθεια, πολύτιμοι αρωγοί είναι οι πολίτες, που με την στάση και την συμπεριφορά τους θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Η υπηρεσία μας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύσκολη συγκυρία που επικρατεί λόγω την πανδημίας, στην παρούσα φάση δεν προχωρά στην επιβολή των προστίμων που προβλέπονται από τον κανονισμό καθαριότητας. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που θα διαπιστωθούν μελλοντικά θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ηλίας    05.05.2020 22:33

    Κουράγιο Τσαμπίκα, συγχαρητήρια.

Σχολιασμός άρθρου