Σαν σίφουνας πέρασε από τον Άγιο Κοσμά η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη στην πρεμιέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά. Η νεαρή αθλήτρια διένυσε τα 100 μέτρα στον προκριματικό του αγωνίσματος σε 11.47, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και τη φέρνει στην 11η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα, μαζί με την Μαρίνα Βαρσαμίδου.

Η Ραφαέλα, μετά τη σπουδαία της επίδοση, μίλησε στο welovesports: «Κατέβηκα πρώτα απ’ όλα για να βοηθήσω τον σύλλογο μου και ύστερα να κάνω μία καλή κούρσα για τον εαυτό μου. Είμαι γενικά σε καλή κατάσταση και έχω βάλει στόχους τους Μεσογειακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θέλω να πετύχω το όριο, τόσο στα 100 μέτρα όσο και στα 200 μέτρα».

Εξάλλου, η Σπανουδάκη θα πάρει μέρος στον διεθνή αγώνα με την επωνυμία «DROMIA 2018 sprint and relays meeting» στις 26 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής». Ο πρότυπος αυτός αγώνας διασφαλίζει πολύ υψηλό επίπεδο καθώς θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται: ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Jarret Eaton, ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο Μάκης Στεργιούλης, ο Ιωάννης Νυφαντόπουλος, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Δήμητρα Αραχωβίτη, η Κατερίνα Σαρρή, η Άννα Βασίλειου, η Ειρήνη Βασιλείου η Μαρία Γάτου του ΑΓΕΣ Κάμειρος και διακεκριμένοι παγκοσμίως αθλητές από την Κύπρο, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ