ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου: Αθώος απάτης ο Χαράλαμπος Κόκκινος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κοκκινος Χαράλαμπος

Aθώος κατά πλειο­ψη­φία, λόγω αμφι­βο­λιών, κρίθηκε σήμερα από το Τρι­με­λές Πρω­το­δι­κείο Ρόδου, ο πρώην χωρικός αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Δωδε­κα­νή­σου, πρώην πρό­ε­δρος της Διδα­σκα­λι­κής Ομο­σπον­δίας Ελλάδος και πρώην πρό­ε­δρος της Ενερ­γεια­κής ΑΕ κ. Χαρά­λα­μπος Κόκ­κι­νος, επι­κε­φα­λής της παρά­τα­ξης ‘Πνοή Δημιουρ­γίας Νοτίου Αιγαίου”, κατη­γο­ρού­με­νος για απάτη κατ’ εξα­κο­λού­θηση.

Πρω­το­δί­κως είχε κατα­δι­κα­στεί σε ποινή φυλά­κι­σης 7 μηνών με 3ετή ανα­στολή. Την ενοχή του ειση­γή­θηκε στο δικα­στή­ριο ο Εισαγ­γε­λέας της έδρας.

Περισ­σό­τερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημο­κρα­τι­κής”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.