Με μια σειρά από δηλώσεις του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, διαβεβαιώνει τους Ελληνες οι οποίοι ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η χώρας μας είναι απόλυτα έτοιμοι για να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις επιφυλάσσει το Brexit.
«Θα προωθήσουμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την καθημερινότητα και την προοπτική τους» αναφέρει ο κ. Δένδιας, ενώ σε σημερινό μήνυμά του στο Twitter κάνει λόγο για μια ιστορική στιγμή που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής.
«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει στη θεμελίωση μιας ισχυρής σχέσης», ενώ συμπληρώνει: «Θα προωθήσουμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την καθημερινότητα και την προοπτική τους».
«Εδώ και λίγες ώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά για εμάς θα είναι πάντα μια χώρα εταίρος και σύμμαχος, με την οποία μας συνδέουν δεσμοί συμπόρευσης και κοινοί αγώνες για την παγκόσμια ελευθερία» καταλήγει ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.