Αθλητικά

Ακουσίλαος: «Πράσινος» ο Χειμωνέττος, παρελθόν ο Γιορδαμνής

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορία, προχώρησε ο Ακουσίλαος, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Ζουρούδη.
Οι «πράσινοι» της Σορωνής απέκτησαν τον Μιαούλη Χειμωνέττο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Σ. Χάλκης από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Η διοίκηση του Ακουσίλαου προσέγγισε τον 24χρονο επιθετικό, εκφράζοντα το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του. Οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφτασαν σε συμφωνία με τον Χειμωνέττο να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό.
Πλέον ο Κώστας Ζουρούδης θα έχει στην διάθεσή του ακόμα μία αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Παράλληλα με την μετεγγραφή του Μιαούλη Χειμωνέττου, οι «πράσινοι» προχώρησαν και στην λύση της συνεργασίας τους, με έναν από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον Μανώλη Γιορδαμνή, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβολαίου του και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Ο σύλλογος ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μανώλη Γιορδαμνή για την προσφορά του στο σύλλογο μας επί δύο χρόνια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου