Αθλητικά

Κλεάνθης: Απόλυτος στόχος το Κύπελλο, επανήλθαν Ζέκιο και Γιορδαμνής

Στην κανονικότητα των καθημερινών προπονήσεων επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη μετά τις ανάσες που πήραν κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Το γεγονός της διεξαγωγής του ματς της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κόντρα στον Ιάλυσο τη Μεγάλη Πέμπτη, έδωσε στους Παραδεισιώτες τη δυνατότητα να μην φορτωθούν στις πλάτες τους την πίεση της άμεσης επανόδου στην επίσημη δράση μεσοβδόμαδα και να προετοιμαστούν με την άνεσή τους για το εκτός έδρας παιχνίδι που τους περιμένει την Κυριακή στο Πυλί, στο οποίο έχουν ως στόχο να κατακτήσουν ό, τι καλύτερο καταφέρουν και το κυριότερο, να μείνουν αλώβητοι ενόψει του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου Δωδεκανήσου κόντρα στη Δόξα Καρδάμαινας, την επόμενη Πέμπτη στην Κω.
Άπαντες στον σύλλογο έχουν καταχωρήσει εδώ και καιρό στο μυαλό τους τον αγώνα απέναντι στους “ασπρόμαυρους” και περυσινούς φιναλίστ του θεσμού ως την απόλυτη πρόκληση της φετινής χρονιάς μέχρι την… επόμενη, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης, το σύνολο του Κώστα Καλημέρη θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στον ημιτελικό με τον Ευκλή, άρα σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, μετά από πολλά χρόνια.
Η δίψα είναι ακόρεστη, πόσω δε μάλλον που η προοπτική της υπέρβασης μπορεί να προλογίσει ιδανικά την επόμενη επετειακή χρονιά, κατά την οποία ο ιστορικός σύλλογος θα συμπληρώσει εκατό χρόνια ζωής.
Η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας είναι διάχυτης, απόρροια της σταθερά καλής παρουσίας της τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ακόμα και στο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Ιάλυσο ο Κλεάνθης εμφανίστηκε απόλυτα ανταγωνιστικός, κόντραρε στα ίσια τον πρωταθλητή και ηττήθηκε οριακά, διατηρώντας μάλιστα τις επιφυλάξεις του για τις αποφάσεις των διαιτητών σε δύο καίριες φάσεις, αυτής του 2-1 υπέρ των “τοξοβόλων” και αργότερα, σε γκολ του Ηρακλή Γκιουρσάνη που δεν κατακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Σε κάθε περίπτωση, Κώστας Καλημέρης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και περιμένει ανάλογη συνέχεια.
Ενόψει της αποστολής στο Πυλί, ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ηρακλή Γκιουρσάνη, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς και των Άγγελου Αφεντούλη και Γιώργου Μητρόπουλου, που κινούνται πλέον στους ρυθμούς της νέας τουριστικής σεζόν και δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.
Επιπλέον, στα “πιτς” παραμένει ο Άγγελος Σκούρας, με τη φύση του τραυματισμού του να μην αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Στον αντίποδα, σε ρυθμούς καθημερινότητας επέστρεψε ο Άλεξ Ζέκιο, καθώς ολοκλήρωσε τη στρατιωτική θητεία του, ενώ αντίστροφα μετράει προκειμένου να ακολουθήσει τον συμπαίκτη του ο Γιώργος Γιορδαμνής, που συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου