Ειδήσεις

“H κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχει ένα όριο”- Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ρόδου για τον ΦΠΑ

Την ώρα που ολόκληρη η νησιωτική Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου και του Δωδεκανησιακού λαού δεν έχει συνέλθει από το σοκ της κατάργησης του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α, έρχεται ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει στον τοπικό Τύπο ότι οι νησιώτες θα βγουν δήθεν κερδισμένοι από τα αντισταθμιστικά μέτρα που θα προωθήσει η κυβέρνηση.

Ακούστε κύριοι. Επειδή η κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχει ένα όριο, επειδή η υπομονή του λαού μας έχει προ πολλού εξαντληθεί και επειδή στο ελληνικό λεξιλόγιο υπάρχει και η –άγνωστη σε εσάς- λέξη «ΝΤΡΟΠΗ», νομοθετείστε αύριο το πρωί την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για το σύνολο των νησιών μας και εγκαταλείψτε την προπαγάνδα σοβιετικού τύπου η οποία υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Άλλως εγκαταλείψτε τις καρέκλες σας μήπως και τελικά μείνει κάτι όρθιο σε αυτόν τον τόπο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου