Ειδήσεις

Ροδίτισσα η πιο νεαρή εκδότρια στην Ελλάδα!

Η Αγγελική Λυριάνα Χατζηρήγα μόλις στα 22 της χρόνια εκδίδει το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα με θέμα του βιβλία , συγγραφείς και αναγνώστες!

Κόρη της συγγραφέα Αναστασίας Κορινθίου και «μεγαλωμένη» μέσα σε βιβλία , σπούδασε δημοσιογραφία και τώρα συνδίασε τις δύο μεγάλες της αγάπες με την έκδοση του freepressπεριοδικού BOOKSANDWRITERS.

Πέρα από την συντακτική ομάδα και τους φωτογράφους , γραφίστες που έχει συνεργάτες της η Αγγελική –Λυριάνα , δίπλα της και η μητέρα της σαν αρχισυντάκτρια αλλά και η αδελφή της Ζηνέτα σε ρόλο artdirector.

Η επίσημη παρουσίαση του περιοδικού θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο ενώ οι πληροφορίες μας  θέλουν την συντακτική και καλλιτεχνική ομάδα του περιοδικού , να έρχονται στην Ρόδο για ένα αφιέρωμα στο νησί που έζησαν πολλά χρόνια τόσο η Αναστασία όσο και οι κόρες της!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου