ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ κατηγορία: Σπουδαίες κόντρες σε Αγίους Αποστόλους, Κρεμαστή και Παραδείσι

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Κλεάνθης
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η 8η αγω­νι­στική της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries περι­λαμ­βά­νει πέντε αγώνες το Σάββατο και έναν την Κυριακή, με ενδια­φέ­ρου­σες ανα­με­τρή­σεις σε Ρόδο και Κω.
  • Οι Πάν­θη­ρες υπο­δέ­χο­νται τον Άρη Αρχαγ­γέ­λου, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Άρη Μιχαη­λίδη, ενώ η Ανα­γέν­νηση Ασφεν­διού είναι το φαβορί απέ­να­ντι στον Αντί­μαχο.
  • Ο Αστέρας Παστί­δας αντι­με­τω­πί­ζει τον νεανικό Ηρακλή Μαρι­τσών, ενώ στο Παρα­δείσι ο Κλε­άν­θης και ο Ευκλής ανα­μέ­νε­ται να προ­σφέ­ρουν ένα δυνατό παι­χνίδι.
  • Το ντέρμπι της αγω­νι­στι­κής γίνεται στην Κρε­μα­στή, όπου ο αήτ­τη­τος πρω­το­πό­ρος Ρόδος φιλο­ξε­νεί­ται από τον Φοίβο. Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ Κω αντι­με­τω­πί­ζει τη Δόξα Καρ­δά­μαι­νας.

Συναρ­πα­στικά παι­χνί­δια υπό­σχε­ται το αυριανό πρό­γραμμα της 8ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries.

Στο γήπεδο των Αγίων Απο­στό­λων οι Πάν­θη­ρες θα υπο­δε­χθούν τον Άρη Αρχαγ­γέ­λου, με στόχο να προ­σθέ­σουν στο ενερ­γη­τικό τους μία δεύτερη συνε­χό­μενη σπου­δαία νίκη, μετά από αυτή κόντρα στον Κλεάνθη.

Οι “κιτρι­νό­μαυ­ροι” θα εμφα­νι­στούν για πρώτη φορά με τον Άρη Μιχαη­λίδη στον πάγκο τους, με την προσ­δο­κία της αγω­νι­στι­κής ανά­τα­σης που συνήθως συνο­δεύει μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Στην Κω, η ισχυρή Ανα­γέν­νηση Ασφεν­διού θα προ­σπα­θή­σει να επι­βε­βαιώ­σει τον τίτλο του ακλό­νη­του φαβορί απέ­να­ντι στον Αντί­μαχο, που θα παλέψει για την έκπληξη, ενώ θεω­ρη­τικά, το πάνω χέρι έχει και ο Αστέρας Παστί­δας απέ­να­ντι στον νεανικό Ηρακλή Μαρι­τσών, αν και ο τελευ­ταίος έχει δείξει, κόντρα στον Ατρό­μητο Διμυ­λιάς, πως είναι ικανός να “δαγκώ­σει”.

Το ντέρμπι της αγω­νι­στι­κής διε­ξά­γε­ται στην Κρε­μα­στή, όπου ο παρα­δο­σιακά και ανε­ξαρ­τή­τως προ­βλη­μά­των ισχυρός Φοίβος υπο­δέ­χε­ται την πρω­το­πόρο και αήττητη Ρόδο.

Τέλος, στο Παρα­δείσι θα συγκρου­στούν οι Κλε­άν­θης και Ευκλής, δύο φιλό­δο­ξες και ικανές να προ­σφέ­ρουν ένα σπου­δαίο ματς, ομάδες.

Το πρό­γραμμα οι διαι­τη­τής και οι παρα­τη­ρη­τές:

Σάββατο

*Άγιοι Από­στο­λοι (15:00) Πάν­θη­ρες – Άρης Αρχαγ­γέ­λου

Διαι­τη­σία: Λάμπρου Μ., Μαυ­ρου­δής Γ., Ροδίτης Κ.

Παρα­τη­ρη­ρης: Τσου­κα­λάς Ε.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Σακελ­λα­ρί­δης Ν.

*Αντι­μά­χεια (15:00) Αντί­μα­χος – Ανα­γέν­νηση Ασφεν­διού

Διαι­τη­σία: Τζου­μα­λά­κης Α., Παγώνης Ν., Μαρίνος Θ.

Παρα­τη­ρη­τής: Χατζη­βα­σί­λης Ν.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Αργυ­ρίου Ε.

*Παστίδα (15:00) Αστέρας Παστί­δας – Ηρακλής Μαρι­τσών

Διαι­τη­σία: Ατσι­κνού­δας Δ., Λάζος Ε., Γεωρ­γίου Β.

Παρα­τη­ρη­τής: Μάντα­λης Κ.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Στέργου Ε.

*Κρε­μα­στή (15:00) Φοίβος – Ρόδος

Διαι­τη­σία: Κατσι­δώ­νης Σ., Αρέστης Ν., Πηδιά­κης Τ.

Παρα­τη­ρη­τής: Φραν­τζής Η.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Δια­μα­ντέας Ν.

*Παρα­δείσι (16:00) Κλε­άν­θης – Ευκλής

Διαι­τη­σία: Μοσχής Ε., Τσέτσος Σ., Αδάμος Σ.

Παρα­τη­ρη­τής: Παλαιο­λό­γος Μ.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Κατσι­δώ­νης Ε.

Κυριακή

*Παλιό Στάδιο Αντα­γόρα (19:00) ΠΑΟΚ Κω – Δόξα Καρ­δά­μαι­νας

Διαι­τη­σία: Ντού­λιας Λ., Πατρί­κιος Ν., Μπίλλης Μ.,

Παρα­τη­ρη­τής: Χατζη­βα­σί­λης Ν.

Παρ. Διαι­τη­σίας: Βασι­λείου Π.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.