Σοβαρό επεισόδιο και στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών. Σημειώθηκε χθες και δεν έχει ανακοινωθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα militaire.gr.
Τουρκικό σκάφος το οποίο βρισκόταν εντός ελληνικών υδάτων αρνούνταν να αποχωρήσει παρά τις συνεχείς κλήσεις, έστρεψε τα όπλα του προς το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Η κατάσταση με την τουρκική προκλητικότητα αρχίζει να ξεφεύγει και θα πρέπει εκτός από τις απαιτούμενες αναλύσεις που γίνονται για να εξηγηθεί να υπάρξει και άμεσο σχέδιο αντιμετώπισής της. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να δείχνει ότι η Άγκυρα έχει σκοπό να αποκλιμακώσει.
Πηγή: enikos.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.