ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή η προβολή της Ρόδου, στην έκθεση του Λονδίνου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
wtm

Με ένα εντυ­πω­σιακό του­ρι­στικό περί­πτερο που ξεχω­ρί­ζει από όλα τα περί­πτερα του ΕΟΤ, ο ΠΡΟΤΟΥΡ κατόρ­θωσε και φέτος να πρω­το­πο­ρή­σει στην του­ρι­στική προβολή της Ρόδου

Το περί­πτερο της Ρόδου, βρί­σκε­ται σε πλε­ο­νε­κτική θέση της έκθεσης, με εμβαδόν 125 τ. μ και επι­πλέον 45 τ. μ στον δεύτερο όροφο στον οποίο έχουν τη δυνα­τό­τητα να δέχο­νται τα ραντε­βού τους για το κλεί­σιμο των συμ­βά­σεων οι πρά­κτο­ρες και οι ξενο­δό­χοι, επι­σκέ­φτη­καν ήδη η υπουρ­γός Του­ρι­σμού κ. Έλενα Κου­ντουρά και ο νέος Γενικός Γραμ­μα­τέας του ΕΟΤ κ. Δημή­τριος

Ιδιαι­τέ­ρως θετικά μηνύ­ματα προ­κύ­πτουν από την αγγλική αγορά για την του­ρι­στική σαιζόν του 2016 από τις πρώτες ενδεί­ξεις που δίνει η του­ρι­στική Έκθεση του Λον­δί­νου World Travel Market που άνοιξε χθες Δευτέρα τις πύλες της.

Κατά την δεύτερη μέρα λει­τουρ­γίας της που είναι ανοιχτή και για το κοινό, το περί­πτερο της Ρόδου προ­σέλ­κυσε το μεγα­λύ­τερο ενδια­φέ­ρον ενώ πρά­κτο­ρες και ξενο­δό­χοι του νησιού που βρί­σκο­νται στο Λονδίνο για τη σύναψη συμ­βά­σεων, δηλώ­νουν ήδη σχετική ικα­νο­ποί­ηση.

Ο δήμαρ­χος Ρόδου κ. Φώτης Χατζη­διά­κος, οικο­δε­σπό­της του περι­πτέ­ρου στο οποίο χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά του νησιού στην αγγλική πρω­τεύ­ουσα, έκανε λόγο για θετικά μηνύ­ματα που αφήνουν περι­θώ­ρια για αισιο­δο­ξία η οποία προ­κύ­πτει κι απ΄ το γεγονός ότι υπάρχει περαι­τέρω διευ­κό­λυνση του τρα­πε­ζι­κού συστή­μα­τος σε σχέση με τη σαιζόν που έκλεισε.

«Καμία επα­νά­παυση, αντί­θετα δουλειά και κυνήγι προς την κατεύ­θυνση της σύναψης των συμ­βά­σεων με τις καλύ­τε­ρες δυνατές τιμές, συνέ­στησε ο δήμαρ­χος τονί­ζο­ντας ότι κινού­νται με επαγ­γελ­μα­τι­σμό οι πρά­κτο­ρες και οι ξενο­δό­χοι του νησιού.

Τις επαφές και τις συνα­ντή­σεις της στην του­ρι­στική Έκθεση του Λον­δί­νου συνε­χί­ζει επίσης η αντι­δή­μαρ­χος Του­ρι­σμού του δήμου Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζη­λα­ζά­ρου καθώς και ο πρό­ε­δρος της Ένωσης Ξενο­δό­χων κ. Αντώνης Καμπου­ρά­κης, αλλά και ο νέος διευ­θυ­ντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Γιώργος Δρα­κό­που­λος και μέλη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου του Οργα­νι­σμού Προ­ώ­θη­σης Ροδια­κού Του­ρι­σμού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.