Αθλητικά

Super League 2: Συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

•Το σημαντικότερο θέμα που θα συζητηθεί είναι η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ζητήθηκε νέο ραντεβού με τον Γιάννη Βρούτση

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 2, οπότε δόθηκε 10ημερη προθεσμία στην ΕΡΤ να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ ανεπίσημα λέγεται πως η διοργανώτρια αρχή έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με την καταβολή του περσινού πριμ κατάταξης 600 χιλιάδων.
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 13:30 θα γίνει νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (αρχικά είχε οριστεί για την Παρασκευή 1/12, αλλά μετά από αίτημα των ομάδων μεταφέρθηκε για την Τρίτη 5/12) και για πρώτη φορά στην ατζέντα είναι η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Τις προηγούμενες ημέρες σενάρια ήθελαν τη Super League 2 να συζητά με παρόχους (Action24, One) και έπειτα από τη ρήξη με την ΕΡΤ θα δρομολογηθούν εξελίξεις.
Όπως είναι εμφανές, δεν υφίσταται ζήτημα αναστολής του πρωταθλήματος, όπως είχε ειπωθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση. Η λίγκα θα ενημερώσει ακόμα για τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και την Ε.Π.ΑΘΛ.Α, αλλά και για τις νομικές ενέργειες στο μέτωπο της ΕΡΤ.
Ταυτόχρονα η διοργανώτρια αρχή ζητάει νέα συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτσης, παρουσία και του ΠΣΑΠΠ για να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην κατηγορία.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση από την S.L.2 αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση πρακτικών διοικητικών συμβουλίων
2. Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α.
3. Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε.
4. Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
5. Πρωτάθλημα U-19.
6. Διάφορα θέματα.
Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, τέλος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή για την 42η γιορτή που έγινε τη Δευτέρα (27/11). Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του Συνδέσμου στα προβλήματα της κατηγορίας. Μάλιστα, ζήτησε νέο ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση παρουσία του ΠΣΑΠΠ για να ξεκινήσουν προσπάθεια εξυγίανσης, αναβάθμισης και ανάπτυξης της Super League 2. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη βράβευση των κορυφαίων.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε ραντεβού των Βρούτση, Μαυρωτά με τον ΠΣΑΠΠ και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα της κατηγορίας».

Πηγή: footballleaguenews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου