Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση στήριξης στον Γ. Kλούβα

ΔΗΛΩΣΗ

Οι υπογεγραμμένοι: 1) Χατζηκέλης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Δωδεκανήσου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», 2) Ζουρούδης Σταύρος, Γραμματέας του Σωματείου Εστιατόρων Δωδεκανήσου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» και 3) Παλούκης Λούης, Μέλος του Σωματείου Εστιατόρων Δωδεκανήσου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», δηλώνουμε δια της παρούσης, ότι στηρίζουμε τον Πρόεδρό μας, του Σωματείου Εστιατόρων Δωδεκανήσου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» Κλούβα Ιωάννη, για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες που καταβάλει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Εστιατόρων στα Δωδεκάνησα, συμπαριστάμεθα σε αυτόν και είμαστε στο πλευρό του σε κάθε ενέργειά του.

Πιστεύουμε ότι υπό την καθοδήγηση του Προέδρου μας θα μπορέσουμε να επιλύσουμε τα τόσα προβλήματα, που έχουν προκύψει στον κλάδο μας, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και μαζί με τις προσπάθειες των τοπικών παραγόντων, βουλευτών, περιφερειάρχη, δήμαρχο και Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, τους οποίους στηρίζουμε σε κάθε ενέργειά τους, θα είναι δυνατή η επίλυση των τόσων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Εστιατόρων στο Νομό Δωδεκανήσου.

Ρόδος 27 Ιουλίου 2020

Οι Δηλούντες

1) Χατζηκέλης Ιωάννης

2) Ζουρούδης Σταύρος

3) Παλούκης Λούης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου