Πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε. ενώ κατευθύνομαι για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ότι ο Περιφερειάρχης και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Χατζημάρκος Γεώργιος καθώς και ο κ. Ζαννετίδης Φιλήμων, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Σορωνιάτης, κατέθεσαν στην εισαγγελία της Ρόδου «φάκελο» και μήνυση εναντίον μου.

Την εμπάθειά τους για το πρόσωπό μου και τις πολιτικές διαφορές θα τις λύσουν τώρα, αφού δεν μπόρεσαν με άλλο τρόπο. Επιχειρούν να τις λύσουν εμπλέκοντας τη Δικαιοσύνη και επιχειρώντας να σπιλώσουν το όνομά μου. Ενημερώνω την κοινή γνώμη ότι ουδέποτε από τους καταγγέλλοντες ενημερώθηκα για τις ενέργειές τους και ούτε μου ζητήθηκε η άποψή μου για τα «ευρήματα» της «έρευνάς τους» την οποία θα εξετάσω άμεσα ως προς τη νομιμότητά της.

Όσον αφορά τα αναγραφόμενα στον Τύπο, ουδέποτε κατέθεσα πλαστά ή διπλά τιμολόγια, ούτε επιβάρυνα εις διπλούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή την Αναπτυξιακή Εταιρία για τις μετακινήσεις μου.

Όσον αφορά τη Διδασκαλική Ομοσπονδία της Ελλάδος στην οποία αναφέρονται, τις μετακινήσεις μου τις έχω επιβαρυνθεί ο ίδιος και ουδεμία σχέση έχουν με υπηρεσιακές αποστολές που αφορούν την αυτοδιοικητική μου ιδιότητα.

Ενημερώνω την κοινή γνώμη για τα εξής:
1) είναι γνωστές οι εμπαθείς και ακραίες δηλώσεις από τους ανωτέρω κυρίους για το πρόσωπό μου.
2) Με έγγραφά μου ζήτησα με έγγραφά μου να μου δοθούν φωτοαντίγραφα των παραστατικών στοιχείων που αφορούσαν τις υπηρεσιακές μετακινήσεις μου (τις οποίες έβλεπε το φως της δημοσιότητας με Δελτία Τύπου) και όλα τα παραστατικά στοιχεία επί θητείας μου στην Αναπτυξιακή Α.Ε.. Κάτι τέτοιο αρνήθηκαν να το κάνουν.
3) Ζήτησα να πραγματοποιηθεί παράδοση και παραλαβή κατά την αποχώρησή μου από την προεδρία της Αναπτυξιακής στις 12.8.2015 και οι ίδιοι άνθρωποι τα αρνήθηκαν.

Με δεδομένο ότι μόνοι τους επί τέσσερις (4) μήνες «ερευνούσαν», θα εξετάσω το φάκελο που κατέθεσαν έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Τέλος αναφέρω ότι η ενέργειά τους πραγματοποιείται χρονικά ενόψει πιθανών εξελίξεων και αποκαλύψεων και καταγγελιών που υπάρχουν για την ηγεσία της Π.Ν.ΑΙ. και μην έχοντας απαντήσει σε πολλά καίρια ερωτήματα που τους έχω απευθύνει, τα οποία σύντομα θα έρθουν στο φως.

7 σχόλια στο Χαρ. Κόκκινος: Εμπλέκουν τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια στο πρόσωπό μου

 1. Avatar Ο/Η Helen λέει:

  ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ

 2. Avatar Ο/Η krios λέει:

  Μπάμπη μην τους ακούς κράτα γερά λεφτά υπάρχουν !! Σε ξεβόλεψαν ε; Αγόρι μου

 3. Avatar Ο/Η Αγνωστος λέει:

  Μπάμπη πάρε το όφωνο και ξεκίνα περιοδείες γιατί σε βλέπω στο δρόμο σε λίγο

 4. Avatar Ο/Η George λέει:

  Άντε ρε από δω. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο έχεις μούτρα και μιλάς κιόλας

 5. Avatar Ο/Η lazarus λέει:

  Ποιος δάσκαλος; Έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του; Μόνο ένσημα από την ΝΔ έχει. Και τα “πριμ” που ανακάλυψε ο Χατζημάρκος. ΝΤΡΟΠΗ

 6. Avatar Ο/Η roditis λέει:

  Ας τον μαζέψει κάποιος. Ντροπή σου είσαι κι δάσκαλος και μαθαίνεις τα παιδιά μας γράμματα.

 7. Avatar Ο/Η νικος λέει:

  Άσε μας ρε Μπάμπη συγκινηθήκαμε. Παραιτήσου και άσε το μελόδραμα!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ