Περιπλέκονται ολοένα και περισσότερο οι έρευνες των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την εξιχνίαση δύο εμπρηστικών επιθέσεων εις βάρος Ρωσίδας καλλονής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Νότια Ρόδο.
Όπως απεκάλυψε η «δημοκρατική», το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2018 η Πυροσβεστική άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη εμπρησμού ενός πολυτελούς, cabrio αυτοκινήτου, τύπου Mercedes.
Ο εμπρησμός δηλώθηκε περί ώραν 22.15 το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο ενώ στις έρευνες δεν έχουν εμπλακεί στελέχη του αστυνομικού τμήματος Νότιας Ρόδου.
Το αυτοκίνητο είναι μισθωμένο μέσω Leasing σε εταιρεία, συμφερόντων μιας Ρωσίδας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή.
To αυτοκίνητο οδηγούσε η ημεδαπή διαχειρίστρια της εταιρείας και η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, που το χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη ημέρα, το στάθμευσε έξω από την κατοικία της στα Βληχά.
Άγνωστος δράστης, για λόγους που ερευνώνται, με την χρήση στουπιού, αφού παραβίασε το καπάκι του ντεπόζιτου, το έκαψε ολοσχερώς.
Η αλλοδαπή, μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τις αρχές γύρω από τα κίνητρα του εμπρησμού και της εις βάρος της εγκληματικής ενέργειας.
Ενώ οι έρευνες ευρίσκοντο σε εξέλιξη χθες τα ξημερώματα και περί ώραν 03.00 υπήρξε και δεύτερος εμπρησμός ενός άσπρου πολυτελούς Mercedes ιδιοκτησίας της ίδιας αλλοδαπής έξω από την ίδια οικία της στα Βληχά!!
Η ίδια αν και αναζητήθηκε χθες από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της ΠΥΡ δεν εντοπίστηκε.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε δασική περιοχή πλησίον της οικίας και χάριν στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών δεν επεκτάθηκε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ