Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Πρωτοποριακό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ρεαλιστικής Πραγματικότητας στο Προσωπικό του Ξενοδοχείου “BEST WESTERN PLAZA HOTEL’’.

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας ‘’KRYPTIA section training’’ του Συλλόγου Έρευνας & Προώθησης Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας παρέχει την δυνατότητα, να εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό σε κάθε Εταιρία – Ξενοδοχείο – Οργανισμό σε μία μεγάλη θεματολογία. Ενημερώνει και Εκπαιδεύει το προσωπικό με σκοπό να μπορούν να παρέχουν ποιοτικότερες Υπηρεσίες και ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα Ασφάλειας στους πελάτες τους.

Η Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2017 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου “Best Western Plaza Hotel” και διήρκησε έξι (6) ώρες την ημέρα.

Η θεματολογία που διδάχθηκε στο προσωπικό και τους ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου αφορούσε:

  • Τρομοκρατικές Επιθέσεις.
  • Διαχείριση Κρίσεων (Φόβος, Θυμός και stress).
  • Διαχείριση Εριστικών Πελατών, Ακραίων Συμπεριφορών.
  • Πρώτες Βοήθειες (CPR).

Το Σχολείο περιελάμβανε θεωρητική εκπαίδευση σε αντικείμενα τρομοκρατίας, ψυχολογίας, πρώτων βοηθειών κ.α. καθώς και πρακτική εξάσκηση πάνω στα θέματα που διδάχτηκαν. Όλα τα άτομα που συμμετείχαν, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένα σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, καθώς υπήρξε ενημέρωση σε θέματα που τους αφορούνε άμεσα σε όλα τα επίπεδα εργασίας τους.

Η “KRYPTIA Section Training” ως φορέας Εκπαίδευσης σε θέματα Ασφάλειας και Αυτοπροστασίας, και με άκρως Υπευθυνότητα και Σοβαρότητα, ήδη έχει ξεκινήσει για το 2017, και παρουσιάζει Πρωτοποριακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιεί τόσο στη Ρόδο όσο και στην Αθήνα, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 6934.179.035 με τον κον Ρουμπίνη Γεώργιο, email:  Kryptia.gr@gmail.com καθώς και ηλεκτρονικά στην εφαρμογή facebook: Kryptia.gr

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ