Με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το 3ο Σχολείο VIP Protection Basic Level, του προγράμματος Εκπαίδευσης Ασφάλειας “KRYPTIA” του Συλλόγου Έρευνας & Προώθησης Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας. Το πρόγραμμα που είναι πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία INTERNATIONAL STREETFIGHTING UNION (I.S.U.) πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου 2017 στη Ρόδο.

Το Σχολείο περιελάμβανε θεωρητική εκπαίδευση σε αντικείμενα ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τού Συλλόγου, ενώ παράλληλα η πρακτική, ήταν συνδυασμός τεχνικών και τακτικών δεξιοτήτων οι οποίες παρουσιάσθηκαν για συνεχόμενη φορά σε πρωτοποριακό επίπεδο στη Ρόδο. Διενεργήθηκαν σε πραγματικές συνθήκες μετακίνησης και δραστηριότητας συνοδείας επισήμου προσώπου, καθώς το εκπαιδευτικό προσωπικό της ‘’KRYPTIA section training’’, είχε εξασφαλίσει πρόσβαση σε επιχειρήσεις της Ρόδου, για τη διενέργεια πραγματικών Σεναρίων ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ VIP.

Το 1ο Σενάριο, αφορούσε την άφιξη άνδρα VIP και της συνοδείας του, με ασφάλεια στο χώρο του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, την παραμονή του καθώς και την εξασφάλιση διαφυγής αυτών, λόγω υποτιθέμενης τρομοκρατικής επίθεσης και απόπειρα δολοφονίας στο ξενοδοχείο.

Το 2ο σενάριο αφορούσε την άφιξη γυναίκας VIP σε GASTROCAFE, με ασφάλεια σε πολυσύχναστο μέρος, για πραγματοποίηση επαγγελματικού γεύματος, αντιπαρακολούθηση ύποπτων ατόμων και άμεση αναχώρηση της επισήμου προς άγνωστο μέρος.

Το 3ο σενάριο αφορούσε την απρόβλεπτη άφιξη ζευγαριού VIP σε ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ για πραγματοποίηση γεύματος με ασφάλεια και αναχώρηση των επισήμων προς την οικία τους.

Η ‘’Kryptia Section Training’’ ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο ‘’BEST WESTERN PLAZA HOTEL’’, (οδός ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 7 στη Ρόδο), το gastrocafe JASPER”, (Δημ. Θεοδωράκη 27 στη Ρόδο) καθώς και το εστιατόριο ‘’ΓΡΟΙΚΟΣ’’ (οδός Ηλία Βενέζη 196 στη Ρόδο), τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό τους, για την άψογη φιλοξενία τους, καθώς επίσης και την έγκρισή τους για τη πραγματοποίηση σεναρίων στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων τους, σενάρια τα οποία διεξήχθησαν άρτια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται και προς την Σοφία ΜΠΙΓΙΝΑ, για τη συγκατάθεσή και την εμπιστοσύνη της στη πραγματοποίηση της συνοδευτικής ομάδας της καθώς και την πραγματοποίηση σεναρίων με γυναίκα VIP.

Η “KRYPTIA SECTION TRAINING” ως φορέας Εκπαίδευσης σε θέματα Ασφάλειας και Αυτοπροστασίας, έχει ετοιμάσει για το 2017, να παρουσιάσει Πρωτοποριακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιήσει τόσο στη Ρόδο όσο και στην Αθήνα, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Οποιαδήποτε πληροφορία για τα επερχόμενα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 6934.179.035 με τον κον Ρουμπίνη Γεώργιο, email:  Kryptia.gr@gmail.com καθώς και ηλεκτρονικά στην εφαρμογή facebook: Kryptia.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ