«Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε σκοπιμότητα αλλά είναι ανοιχτό να ήταν σκόπιμο το χθεσινό φιάσκο» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν αυτός που είπε ότι δεν πιστεύει στη διαδικασία και πως αν εκλεγεί πρόεδρος θα αλλάξει το καταστατικό στο θέμα της εκλογή και η εκλογή τελικά δεν έγινε» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Τζιτζικώστας και συμπλήρωσε: «Φυσικά υπάρχουν ευθύνες και η ΚΕΦΕ έχει ευθύνες και ο πρόεδρος της ο κ. Παπαμιμίκος, δεν υπάρχει ένας που να έχει αναλάβει την ευθύνη. Που είναι ο πρόεδρος της ΝΔ ο μεταβατικός που είχε αναλάβει την ευθύνη για τις εκλογές; Εγώ θέλω εκλογές αυτή την Κυριακή. Ζήτησα την παραίτηση Μεϊμαράκη γιατί έχει την πολιτική ευθύνη. Ανέλαβε η όχι να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές. Που είναι εδώ και 24 ώρες, τον είδατε πουθενά;».

Παράλληλα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ποιοι φοβούνται την κάλπη; Ποιοι φοβούνται την ετυμηγορία του κόσμου; Χθες η ΝΔ θα είχε αλλάξει σελίδα, θα είχε νέο αρχηγό. Ήμουν μπροστά παντού. Είχαμε στοιχεία από 100 εκλογικά κέντρα, στα πέντε που δημοσίευσε ο κ. Μεϊμαράκης θα σταθούμε;».

antenna.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ