Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ανθρώπινο δυναμικό από την ΔΕΤΑΠ

Η Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα «Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ανακοινώνει την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο πλαίσιο της Δράση 2 του προγράμματος: Κατάρτιση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας.
Η Δράση 2 αφορά στην παροχή κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζόμενων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Το πρόγραμμα κατάρτισης ενδεικτικά περιλαμβάνει:
• 8 Βήματα για να Εξάγω
• Όροι Παράδοσης (INCOTERMS), Όροι Πληρωμής, Δίκτυα Διανομής
• Τελωνειακά & Φορολογικά Θέματα, Ηλεκτρονικό Τελωνείο
• Συσκευασία & Labeling προϊόντων, Τιμολογιακή Πολιτική
• Εξαγωγικό Marketing & Εκπόνηση Έρευνας Αγοράς
• Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις & Αποστολές
• Διαπολιτισμική Επικοινωνία & Εξυπηρέτηση Διεθνών Πελατών
• Υγιεινή & Ασφάλεια

Η Κατάρτιση έχει διάρκεια 40 ώρες, θα υλοποιηθεί από τις 10 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2014 (εργάσιμες ημέρες), ώρες 17:00-21:00, στο κτήριο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο και θα είναι επιδοτούμενη με 5€ (μεικτά) ανά ώρα.
Τονίζεται ότι διαθέσιμες θέσεις για συμμετοχή είναι είκοσι (20), οπότε θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Προϋπόθεση συμμετοχής: οι ενδιαφερόμενοι να είναι εργαζόμενοι σε μικρομεσαία επιχείρηση ή αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες με στόχο τη διεθνοποίηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΔΕΤΑΠ, κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος, το αργότερο έως την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 τα ακόλουθα:
1. Αίτηση (παραλαμβάνεται από τη ΔΕΤΑΠ ή από την ιστοσελίδα της ΕΕΔΕ http://www.exostrefeia-eede.gr/aitisi.html
2. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
3. Για τους εργαζόμενους: βεβαίωση εργοδότη ή άλλο σχετικό έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι εργάζεται ή επιχειρεί (με σφραγίδα της επιχείρησης)
Για τους επιχειρηματίες: πρόσφατη εκτύπωση έναρξης επιτηδεύματος ή βεβαίωση του Επιμελητηρίου όπου να αναφέρονται η κύρια και οι δευτερεύουσες δραστηριότητες
4. Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα
5. Πρόσφατη φωτογραφία
6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων

Πληροφορίες: ΔΕΤΑΠ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8, τηλ: 2241044288, κα Μαρία Τσαμπικάκη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου